SEZNAM.CZ, a.s.

Kompletní vybavení hlavního sídla firmy a jednotlivých poboček – dodávky HW a SW, instalace počítačových sítí včetně instalace EZS (elektronický zabezpečovací systém) a EPS (elektronický protipožární systém).

Vyjádření zákazníka

Společnost SEZNAM.CZ, a.s provozuje největší český internetový vyhledávač a katalog www.seznam.cz a několik dalších serverů (například www.sreality.cz, www.spráce.cz, www.sauto.cz, www.novinky.cz aj.). Pro bezchybný chod společnosti SEZNAM.CZ je nezbytností stálé a bezchybné fungování počítačové sítě a neustálá internetová konektivita.

Z těchto důvodů se SEZNAM.CZ, který se dynamicky rozvíjí, začal zajímat o úzkou spolupráci s firmou schopnou zajistit Seznamu vše potřebné k udržení jeho pozice na trhu. IT assistance s.r.o. se stala firmou, která dokázala pokrýt veškeré požadavky a zajistit kompletní dodávky informačních technologií.

S IT assistance s.r.o. byla navázána užší spolupráce v roce 2001. Po úspěšné realizaci prvotních projektů trvá spolupráce doposud. V rámci této spolupráce bylo kompletně zajištěno vybavení HW a SW včetně instalace telefonních a datových sítí na nových pobočkách společnosti SEZNAM.CZ, a.s. v Praze a Brně.

Po vybavení poboček Seznamu zajišťuje IT assistance s.r.o. kompletní správu a údržbu IT, dodávky nejnovějších technologií s garantovanou dobou servisních zásahů.

Centrála SEZNAMU.CZ je vybavena rozsáhlou počítačovou sítí, desítkami notebooků a stolních PC a také několika servery. Každé z pobočkových pracovišť Seznamu je vybaveno serverem, 20-50 přenosnými pracovními stanicemi a telefonní ústřednou a několika stolními PC.

Sdílej